Welcome, your Carogo team

F.A.Q

Najčešća pitanja prije najma

Možete izmijeniti rezervaciju do 48 sati prije preuzimanja vozila. Molimo Vas da nam pošaljete e-mail office@carogo.me o izmjeni rezervacije. Ova usluga se ne naplaćuje.

Možete otkazati rezervaciju najkasnije 48 sati prije zakazanog vremena preuzimanja vozila. Ukoliko ne otkažete rezervaciju na vrijeme, u obavezi ste da platite punu cijenu iznajmljivanja vozila.

Vrijeme iznajmljivanja vozila se odnosi na period od 24 sata i započinje od trenutka preuzimanja vozila. Ukoliko zakasnite više od 1 sata, naplaćuje se naredni dan.

Uslovi najma

Morate imati navršenih 21 godinu, da biste mogli iznajmiti vozilo od CarOgo rent a cara.

U obavezi ste da dostavite na uvid validnu vozačku dozvolu, u posjedu najmanje 3 godine. 

Plaćanje možete izvršiti prilikom preuzimanja vozila. Plaćanje se vrši gotovinom ili kreditnim karticama.

U cijenu rezervacije uključeni su kasko osiguranje, osiguranje putnika i trećih lica, čime se pokrivaju sve eventualne nezgode, krađa i medicinska njega putnika.

Prelazak granice u iznajmljenom vozilu je jedino moguć uz dozvolu CarOgo rent a car agencije.

Policijski zapisnik, u slučaju eventualne nezgode tokom perioda najma, je neophodan, u suprotnom Klijent snosi sve troškove štete ili krađe. Neophodno je podnijeti zapisnik, čak i u slučaju da je vozilo ogrebano. Molimo Vas da pozovete 122, u slučaju nezgode.

CarOgo agencija zahtijeva depozit u visini učešća u šteti, koji će biti aktiviran u slučaju da snosite odgovornost u saobraćajnoj nezgodi.

Prilikom preuzimanja vozila, dobijate pun rezervoar, a u obavezi ste da vratite vozilo sa punim rezervoarom.

Opšte informacije

Crna Gora se nalazi u jugoistočnoj Evropi, na Balkanskom poluostrvu. Glavni grad je Podgorica a Cetinje ima status prijestonice.

Crna Gora se na istoku i sjeveroistoku graniči sa Srbijom, na zapadu i sjeverozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom a na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu, Jadransko more je dijeli od Italije.

Valuta u Crnoj Gori je evro (€).