Welcome, your Carogo team

O nama

Since
2007
by VD Boka
logo

Zašto CarOgo Rent a Car

Najbolje korisničko iskustvo

U najljepšem primorskom dijelu Crne Gore, Tivtu, nalazi se Rent a car agencija CarOgo koja nastoji da obezbijedi najviši kvalitet i najbolju uslugu za svoje klijente.  Od početka našeg poslovanja pa sve do danas trudimo se da ispunimo sve vaše zahtjeve i potpuno prilagodimo vašim potrebama. Za naše klijente obezbedjujemo kvalitetnu uslugu po pristupačnim cijenama.

Naša misija je da Vam pružimo udobnost, sigurnost i pouzdanost u svakom trenutku. Naša flota vozila sastoji se od novih i sigurnih vozila različitih kategorija, kako bi ispunili sve Vaše potrebe i želje.

Sa sjedištem u Tivtu CarOgo tim radi 24/7 da bi Vam omogućili najbolju uslugu iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori. Pored iznajmljivanja vozila, nudimo Vam i dodatne usluge kao što su aerodromske transfer, vozači na zahtjev, usluge luksuznih vozila za specijalne događaje.

Naša vizija je da postanemo lideri u oblasti iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori, nudeći najbolju vrijednost za novac i najbolju uslugu za sve naše klijente.

Carogo team

NAŠ TIM

Vama na usluzi 24 sata svaki dan. Naš tim spreman je da pruži punu podršku, preporuke i savjete.

NAŠA VOZILA

Vama na usluzi 24 sata svaki dan. Naš tim spreman je da pruži punu podršku, preporuke i savjete.

PROFESIONALNO

Dugoročni zakupi za kompanije ugovaraju se po specijalnim uslovima i cijenama.

DOSTUPNO

Apsolutna putna asistencija na svakom kategorisanom putu u kontinentalnom dijelu Evrope.

Zapratite nas na društvenim mrežama