5%

POPUST

Za online rezervacije

Pick Up

Place to pick up the Car*

Pick-up Date/Time*

Return

Place to drop the Car*

Drop Date/Time*

Zašto izabrati nas?

Izvanredna usluga

Ljudi nam uvijek govore da smo u posebnoj ligi kada je riječ o usluzi. Iako smo im zahvalni na pohvalama mi se trudimo da vaše iskustvo sa Carogo bude nezaboravno i nadamo se da ćete nas koristiti u budućnosti.

Sjedišta za djecu

Uživajte u vožnji!
Ako ste na putu sa vašom djecom, mi možemo da vam pomognemo da vama i vašoj djeci putovanje bude što udobnije. Još bolje, u Carogo vas neće koštati ništa.

Kvalitet vozila

Kod nas u Carogo, imamo vozila koja odgovaraju svačijim potrebama, nezavisno od toga da li rentirate zbog užitka ili posla. Od malih do srednjih auta, do porodičnih kola, mi imamo pravo vozilo za vas.

Najbolje cijene

Naše cijene su toliko atraktivne zbog toga što su mnogi od naših dodatnih servisa BESPLATNI. Naš prioritet je brza i prijateljska usluga.

GPS na svakom vozilu

Da li ste spremni da imate svijet na dlanu? Nije bitno gdje ste na planeti, GPS uređaj je uvijek potreban. Koristeći ovaj uređaj možete bez muke da pronađete vaš hotel, putujete do obližnjih atrakcija bez imalo muke.

Podrška 24h

Naš  cilj je da vaše iskustvo učinimo što lakše i povoljnije. Pružamo 24h podršku za sve vrste problema. Uvijek uz vas!

Šta klijenti kažu o nama

Google Ocjene

O nama

Čitajte dalje da saznate malo više o našoj firmi. Počeli smo kao ideja i vremenom smo postali jedni od najuspješnijih u regionu. Ponosni smo na naš biznis, i uvijek smo spremni da vam pružimo odgovarajuće usluge. Nazovite nas da provjerite da li imamo pravo auto za vas!

Imate pitanje? Slobodno pitajte...
Kontakt
+382 69-340-303
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!