Welcome, your Carogo team

F.A.Q

Frequently asked questions before renting

You can change your reservation up to 48 hours before the vehicle pick-up time. Please send us an email at office@carogo.me regarding the changes to your reservation. This service is free of charge.

You can cancel the reservation no later than 48 hours before the scheduled vehicle pick-up time. If you fail to cancel the reservation on time, you will be obligated to pay the full rental price.

The rental period is 24 hours and starts from the moment of vehicle pickup. If you are late for more than 1 hour, the next day will be charged as well.

Uslovi najma

Morate imati navršenih 21 godinu, da biste mogli iznajmiti vozilo od CarOgo rent a cara.

U obavezi ste da dostavite na uvid validnu vozačku dozvolu, u posjedu najmanje 3 godine. 

Plaćanje možete izvršiti prilikom preuzimanja vozila. Plaćanje se vrši gotovinom ili kreditnim karticama.

U cijenu rezervacije uključeni su kasko osiguranje, osiguranje putnika i trećih lica, čime se pokrivaju sve eventualne nezgode, krađa i medicinska njega putnika.

Prelazak granice u iznajmljenom vozilu je jedino moguć uz dozvolu CarOgo rent a car agencije.

Policijski zapisnik, u slučaju eventualne nezgode tokom perioda najma, je neophodan, u suprotnom Klijent snosi sve troškove štete ili krađe. Neophodno je podnijeti zapisnik, čak i u slučaju da je vozilo ogrebano. Molimo Vas da pozovete 122, u slučaju nezgode.

CarOgo agencija zahtijeva depozit u visini učešća u šteti, koji će biti aktiviran u slučaju da snosite odgovornost u saobraćajnoj nezgodi.

Prilikom preuzimanja vozila, dobijate pun rezervoar, a u obavezi ste da vratite vozilo sa punim rezervoarom.

Opšte informacije

Crna Gora se nalazi u jugoistočnoj Evropi, na Balkanskom poluostrvu. Glavni grad je Podgorica a Cetinje ima status prijestonice.

Crna Gora se na istoku i sjeveroistoku graniči sa Srbijom, na zapadu i sjeverozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom a na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu, Jadransko more je dijeli od Italije.

Valuta u Crnoj Gori je evro (€).